Eenvoudige betalingen

Wij bieden alle instrumenten voor de financiën van je vereniging. Beheer contributie. Zet een webshop op. Laat leden betalen via iDeal, of via automatische incasso.

Online verkoop

De online verkoop van bijvoorbeeld merchandising, toegangskaarten en contributie kan direct gekoppeld worden aan leden. Congressus maakt duidelijk wie een betalingsachterstand heeft of wanneer er teveel is betaald. Facturen zijn terug te vinden in het profiel van een lid, zowel voor het bestuur als het lid zelf. Lees meer »

Automatische incasso met SEPA

Betalingen van online verkopen kunnen worden uitgevoerd met automatische incasso. Geef per product aan of de verkopen worden meegenomen in het incasso-bestand. De resultaten van de bank zijn simpel bij te houden, net als uitgebreide statistieken over de incasso-bestanden en leden.

Congressus werkt volledig met de nieuwe SEPA-standaard. Alle incasso-opdrachten kunnen met een paar klikken in het nieuwe PAIN-formaat worden verstuurd aan de bank. Lees meer »

iDeal

Naast automatische incasso kan ook direct per iDeal worden betaald. Evenement-registraties, producten en openstaande verkopen zijn zo makkelijk te betalen door leden. iDeal is direct te gebruiken. Lees meer »

Producten

Contributie, tickets of merchandising? In Congressus kunnen verschillende producten worden aangemaakt en verkocht. Per product zijn alle verkopen in te zien. Statistieken over verkopen en betalingen maken ze inzichtelijk en bruikbaar in een boekhoudprogramma. Lees meer »

Webshop

Producten verkopen beperkt zich niet tot tickets of de contributie van een vereniging. Congressus biedt alle faciliteiten voor een webshop, direct gekoppeld aan de website. Zo is verkoop van merchandising ook mogelijk. Lees meer »