Online betalen via iDeal

Naast automatische incasso kan ook direct per iDeal worden betaald. Evenement-deelname, producten en openstaande verkopen zijn zo makkelijk te betalen door leden. iDeal is direct te gebruiken.

Direct bruikbaar

Toevoegen van iDeal aan de website een tijdrovende klus? Niet met Congressus! Al onze klanten kunnen direct iDeal gebruiken op de website. Hiervoor werkt Congressus samen met betaaldienstverlener Mollie. Zij faciliteren de betalingen en beheren het overgemaakte geld op hun tussenrekening.

Congressus geeft je vereniging inzicht in alle betalingen en toont het saldo op de tussenrekening. Inloggen op een andere website voor actuele statistieken is dus niet meer nodig.

Wekelijks uitbetaald

Alle betalingen worden overgemaakt op de tussenrekening van de vereniging bij Mollie. Wanneer de vereniging de aanmelding bij Mollie heeft afgerond, wordt het bedrag op de tussenrekening wekelijks overgemaakt naar de vereniging.

Lage kosten

Elke succesvolle betaling kost slechts €0,39 (ex. BTW). Deze kosten worden verrekend met het bedrag op de tussenrekening van de vereniging bij Mollie.