Krachtige ledenadministratie

Welke leden hebben zich ingeschreven voor welk evenement? Wie krijgt welke mailing? Alle administratie waar en wanneer je het nodig hebt. Inclusief contactgegevens. Veilig en online.

Online ledenlijst

Elk lid heeft een eigen profiel in de online ledenlijst van Congressus. Het profiel bevat personalia en adresgegevens, maar ook een overzicht van inschrijvingen en aankopen. Congressus controleert of informatie volledig en actueel is. Lees meer »

Groepen

Leden zijn eenvoudig in te delen in groepen. Maak commissies, besturen, disputen, jaarclubs, teams en vakgroepen aan. De groepen worden getoond in het profiel van het lid. Daarnaast maken groepen het mogelijk om snel selecties te maken in de ledenadministratie. Lees meer »

Zoeken & filters

Congressus biedt zeer uitgebreide mogelijkheden om selecties te maken in de ledenadministratie. Zoek bijvoorbeeld op naam, telefoonnummer, groep, aankopen, evenementen of een combinatie van criteria. Met zelfgemaakte zoekfilters kunnen snel selecties worden gemaakt in het ledenbestand. Lees meer »

Nieuwsbrief

Vanuit Congressus kan er gemakkelijk een mailing worden gedaan naar alle leden. Persoonlijke mailings, afgestemd voor elk lid. Traceer wie welke mailing heeft ontvangen. Lees meer »

SMS

Verstuur sms-berichten direct vanuit de ledenadministratie. Met ons premium netwerk worden sms’jes snel en betrouwbaar afgeleverd. Geen ingewikkelde batches inkopen, maar alleen betalen voor wat er wordt verstuurd. Een verouderde vorm van communicatie? Welnee. Nog steeds een uitstekend instrument voor direct contact met leden. Lees meer »

Importeren

Een bestaande administratie importeren is geen probleem. Met een CSV-bestand kunnen leden gemakkelijk worden geïmporteerd in Congressus. Velden uit het CSV-bestand kunnen slim worden gekoppeld, zodat een telefoonnummer niet op de plek van een adres komt te staan. Lees meer »

Exporteren

Mocht het nodig zijn, dan kunnen gegevens binnen Congressus net zo eenvoudig weer worden geëxporteerd. Het exporteren van het ledenbestand kan in verschillende formaten, zodat er aansluiting is op andere software. Lees meer »