Eenvoudig een nieuwsbrief versturen

Vanuit Congressus kan je gemakkelijk een nieuwsbrief of mailing versturen naar alle leden. Persoonlijke mailings, afgestemd voor elk lid. Aan alle leden tegelijk, een segment van je leden, óf juist maar aan één enkel lid per keer.

Persoonlijke aanhef

Nieuwsbrieven en mailings een persoonlijk tintje geven? Dat kan door de aanhef te personaliseren met de naam van het lid. Ook andere, lid-specifieke informatie is eenvoudig te gebruiken bij het opstellen van een mailing.

Volledig in de huisstijl

Elke nieuwsbrief en mailing vanuit Congressus wordt opgemaakt aan de hand van de huisstijl van de vereniging (logo en kleur). Daardoor zijn mailings altijd direct herkenbaar voor het lid en zien ze er stijlvol uit.

Selecteer de ontvangers middels filters

Met de krachtige filters in de ledenadministratie kan de doelgroep van de mailing of nieuwsbrief zeer specifiek worden bepaald.

Kies de juiste afzender

Congressus verstuurt nieuwsbrieven en mailings met als afzender de naam en het e-mailadres van de vereniging. Wil je nieuwsbrieven versturen namens een andere afzender, dan kan dat eenvoudig door een nieuwe identiteit toe te voegen.

Aflevercontrole

Congressus traceert of een mailing daadwerkelijk is afgeleverd. Wanneer een mailing niet kan worden bezorgd, bijvoorbeeld vanwege een onjuist e-mailadres, dan wordt dit automatisch geregistreerd in het profiel van het lid. Het lid wordt bij het eerstvolgende bezoek aan de website gevraagd om het e-mailadres te controleren. Zo blijft de ledenadministratie up-to-date!