Uitbreidingen

Congressus barst van de functionaliteit. Daarnaast zijn er vele uitbreidingen om je vereniging nog completer te maken!

Modules

We bieden verschillende modules die het besturen van een vereniging nóg makkelijker maken. Interesse in een module? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor dat je de module kunt uitproberen!

Verenigings app

Alles over de vereniging, maar dan op broekzakformaat. Met de verenigingsapp bekijken leden snel de laatste nieuwsberichten en evenementen. Ook kunnen andere leden worden opgezocht en worden gebeld. Zo is iedereen in staat nog makkelijker informatie te zoeken en op de hoogte te blijven. Lees meer »

Congressus API

Nog meer flexibiliteit of de verenigingsgegevens elders gebruiken? Met de Congressus API zijn gegevens uit te lezen en te gebruiken in andere diensten. Of stop verschillende gegevens juist ín Congressus, zoals verkopen van een streep-computer. Lees meer »

Maatwerk modules

Behoefte aan maatwerk modules? Over de ontwikkeling ervan valt te praten. Modules kunnen dan met de gehele database informatie uitwisselen. Voorbeelden zijn inschrijfmodules, uitwisseling met boekhoudprogramma’s en meer. We gaan graag om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Lees meer »