Module carrière

Bedrijfsprofielen en vacatures

Een professionele presentatie is belangrijk voor bedrijfsprofielen en vacatures van partners. Congressus levert je alle tools voor overzichtelijke bedrijfsprofielen, vacatures én de plaatsing van sponsorlogo’s op de website in één overzichtelijke module.

Deze module is ook zeer geschikt voor studieverenigingen die hun leden willen helpen bij de start van hun carrière. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Uitgebreide bedrijfsprofielen

Een bedrijfsprofiel geeft partners en sponsoren van de vereniging de mogelijkheid zich uitgebreid te presenteren. Bedrijfslogo, beschrijving, contactgegevens, vacatures en relevante evenementen worden overzichtelijk weergegeven.

Vacatures

Veel organisaties bieden vacatures die speciaal geschikt zijn voor de leden van een vereniging. Congressus toont deze vacatures overzichtelijk. Heeft het bedrijf ook een bedrijfsprofiel? Dan kan vanuit de vacature direct het bedrijfsprofiel worden bekeken.

Vacatures automatisch verwijderen bij het aflopen van de sollicitatieperiode? Ook dat is geen probleem met Congressus.

Meerprijs

Bedrijfsprofielen en vacatures zijn onderdeel van de module carriére en beschikbaar voor al onze pakketten. De module carrière kost € 10 per maand.