Uitbreiding Consultancy

De antwoorden op de meeste van je vragen vind je in onze kennisbank. Indien je daar geen antwoord op je vraag kunt vinden kun je vragen over de werking van onze software stellen via de chat en per mail naar support@congressus.nl. Ons team helpt je graag op weg!

Naast deze support helpen we verenigingen ook graag verder met de uitgebreide ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. We denken graag mee over de uitdagingen binnen jouw vereniging en vinden het ook leuk om proactief met verbeterpunten en oplossingen te komen. Zo helpen we je het beste uit je bestuursjaar én uit Congressus te halen. Consultancy bieden we in onderstaande vormen. Ben je opzoek naar een andere vorm van consultancy? Laat het ons weten!

 

Consultancy dag

Heb je meer hulp nodig bij het inrichten en leren werken met Congressus? Kies dan voor een consultancy dag. Één van onze consultants komt een dag bij jullie langs om de processen door te nemen, je te helpen met het inrichten van Congressus manager én een training te geven.

Aan het einde van de dag is jullie omgeving goed ingesteld én ben je er klaar voor om in Congressus aan de slag te gaan.

Meerprijs

Vanaf €1000,- per dag.

 

Consultancy pakket

We wijzen je een persoonlijke consultant toe die 2 of 5 uur per maand beschikbaar is voor jouw vereniging.

Jouw consultant denkt proactief met je mee zodat je onze software optimaal kunt benutten. Je consultant helpt je met het inrichten van Congressus Manager en het optimaliseren van je workflow. Daarnaast kijkt de consultant, indien je wil, regelmatig met je mee in de ledenadministratie, financiën en de website er neemt contact met je op indien hij of zij mogelijkheden ziet om dingen te verbeteren.

Indien je hulp of advies nodig hebt plan je gewoon een telefonisch afspraak met je consultant in!

Meerprijs

Consultancy pakket van 5 uur €300,- per maand

Consultancy pakket van 2 uur €125,- per maand