De vereniging in je broekzak met een verenigings app

Alles over de vereniging, maar dan op broekzakformaat. Met de verenigings app bekijken leden snel de laatste nieuwsberichten en evenementen. Ook kunnen andere leden worden opgezocht en zijn alle contactgegevens direct zichtbaar. Zo is iedereen in staat nog makkelijker informatie te zoeken en op de hoogte te blijven.

Congressus werkt samen met twee fantastische apps, speciaal voor jouw vereniging.

Almanapp

Iedere vereniging een eigen mobiele app

Almanapp - Verenigings appMet Almanapp kunnen business-, studenten- en sportverenigingen online een eigen interne verenigingsapplicatie opzetten en beheren. Almanapp gelooft in co-creatie en dit wordt direct bereikt door de ideeën van vele verenigingen waarmee wij samenwerken. Doordat wij maatwerk leveren en verenigingen ook hun speciale wensen en ideeën inbrengen wordt de verenigings app continue met meer en meer functionaliteit doorontwikkeld.

 

Socie

Verenigingscommunicatie wordt persoonlijk

Socie - Verenigings appEen vereniging is veel meer dan een gezamenlijk logo of clubgebouw; het is een gedeelde passie. Het is iets persoonlijks, en dat hoort niet thuis in een postvak. Socie brengt de vereniging dichter bij de leden, daar waar het hoort: in de broekzak van de leden.