Een professionele website

Congressus voorziet verenigingen van een website met professionele uitstraling. De identiteit van de vereniging wordt meegenomen in het design. De verenigingswebsite is responsive en geschikt voor alle beeldschermformaten, ook mobiel. Lees meer »

Webpagina’s

Binnen elke website kunnen diverse pagina’s worden aangemaakt. Middels Congressus’ eenvoudige CMS kunnen zonder specifieke kennis tekst, afbeeldingen of html-code aan een pagina worden toegevoegd. Nieuwsberichten, activiteiten, blogs of fotoalbums plaatsen is een fluitje van een cent. Lees meer »

Login voor leden

Leden hebben hun eigen profielomgeving op Congressus. In de online almanak zoeken leden informatie van elkaar op; in de privéruimte ziet een lid zijn of haar persoonsgegevens, groepen, activiteiten en aankopen. Lees meer »

Subsites

Congressus biedt de mogelijkheid om binnen één omgeving meerdere websites te beheren. Geef een lustrum, congres of divisie een eigen website binnen dezelfde omgeving en identiteit, met de kracht van de mogelijkheden van Congressus. Het profiel van leden wordt meegenomen naar de verschillende websites. Lees meer »

Nieuws

Het laatste verenigingsnieuws op de website publiceren is kinderlijk eenvoudig. Leden hebben de mogelijkheid te reageren en betrokken te blijven. Actuele berichten kunnen op de homepage worden geplaatst. Oudere nieuws-berichten worden automatisch bewaard in het archief. Lees meer »

Evenementen

Maak evenementen aan en plaats ze op de website. Leden kunnen zich online aanmelden en, waar nodig, direct betalen voor activiteiten. Wanneer een activiteit vol zit, kan er met wachtlijsten worden gewerkt. Om nog meer deelnemers te trekken, kunnen al aangemelde leden worden getoond. Lees meer »

Blogs

Zijn er ontwikkelingen of nieuwe artikelen interessant voor de vereniging? Congressus’ blogmogelijkheid biedt uitkomst. Blogs kunnen ondergebracht worden in verschillende categorieën, gescheiden van het nieuws. Lees meer »

Forum

Maak het toegankelijk voor leden om onderling te communiceren. Op het forum kunnen onderwerpen gestructureerd besproken worden, geheel geïnitieerd vanuit de leden zelf. Zo houden leden zichzelf verbonden op en met de verenigingswebsite. Lees meer »

Media – Foto’s en bestanden

Bestanden en foto’s delen kan direct vanaf de website. De eerste 10GB ruimte zijn inclusief. Foto’s van het laatste evenement of officiële verenigingsstukken kunnen openbaar of achter een login worden aangeboden. Lees meer »

Bedrijfsprofielen en vacatures

Een professionele presentatie is belangrijk voor bedrijfsprofielen en vacatures van partners. Congressus levert alle gereedschappen voor overzichtelijke bedrijfsprofielen, vacatures én de plaatsing van sponsorlogo’s op de website in één overzichtelijke module. Lees meer »