Evenementen

Maak evenementen aan en plaats ze op de website. Leden kunnen zich online aanmelden en, waar nodig, direct betalen voor evenementen. Wanneer een evenement vol zit, kan er met wachtlijsten worden gewerkt. Om nog meer deelnemers te trekken, kunnen al aangemelde leden worden getoond.

Online aanmelden

Laat leden zich direct online aanmelden voor een evenement. Per evenement kan precies worden aangegeven op welk moment deelnemers zich kunnen aanmelden. Moeten deelnemers zich nog kunnen afmelden? Ook dat kan worden ingesteld. Uiteraard houdt Congressus rekening met het aantal beschikbare plekken voor een evenement.

Congressus verzorgt een overzichtelijke deelnemerslijst die ook getoond kan worden op de website. Het tonen van de al aangemelde leden is een overtuigend middel om nog meer leden aan te laten melden.

Naast het aanmelden van leden via de website heeft het bestuur altijd de mogelijkheid om handmatig deelnemers toe te voegen.

Inclusief wachtlijst

Heeft een evenement een beperkt aantal plekken beschikbaar? Dan is de ingebouwde wachtlijst een uitkomst. Nadat het maximum aantal deelnemers is behaald, worden nieuwe deelnemers automatisch op de wachtlijst geplaatst. Komt er een plekje vrij? Dan wordt direct het eerste lid op de wachtlijst als deelnemer aangemeld. De nieuwe deelnemer krijgt er keurig een e-mail over.

Direct betalen via iDeal of incasso

Betalen met iDeal

Betalen voor deelname aan een evenement is kinderlijk eenvoudig. Per evenement kan worden aangegeven welke betaalwijze(s) beschikbaar zijn voor de deelnemers. Standaard zijn automatische incasso en iDeal beschikbaar.

Nodig introducés uit

Mogen leden introducés meenemen naar een evenement? Dan biedt Congressus alle tools om zowel de aanmelding als betaling af te handelen. Introducés worden direct toegevoegd aan de deelnemerslijst. Je geeft zelf aan hoeveel introducés een lid mag meenemen, welke informatie vereist is van de introducé en wat de kosten zijn.