Webpagina’s

Binnen elke website kunnen diverse pagina’s worden aangemaakt. Met het eenvoudige CMS (content management systeem) van Congressus kun je zonder specifieke kennis tekst, afbeeldingen of html-code aan een pagina toevoegen. Nieuwsberichten, activiteiten, blogs of fotoalbums plaatsen is een fluitje van een cent.

Eigen structuur en indeling

De vereniging kan de structuur en indeling van de website volledig zelf bepalen. Webpagina’s worden ondergebracht in een boom. Hierdoor kan er een overzichtelijke structuur worden gemaakt, waarin bezoekers snel de juiste informatie vinden.

Ook de indeling van de webpagina is vrij. Naast tekst en afbeeldingen kan ook andere informatie vanuit Congressus worden toegevoegd. Zo is het eenvoudig alle bestuurs- of commissieleden te tonen op een pagina, inclusief een link naar het online smoelenboek wanneer je bent ingelogd als lid. Ook het weergeven van evenementen, blogs, nieuwsberichten, forums, organisatieprofielen, vacatures en meer is met enkele klikken geregeld.

WYSIWYG

Om teksten op te maken, gebruikt Congressus een What-You-See-Is-What-You-Get-editor. Hiermee kan zonder kennis van html tekst worden opgemaakt voor het web, in een omgeving die lijkt op wat je gewend bent vanuit bijvoorbeeld Word. Zo maak je de inhoud van de webpagina aantrekkelijk voor de bezoeker.