Klanten

Enthousiaste gebruikers van Congressus

In de afgelopen jaren heeft Congressus een trouwe kring van enthousiaste gebruikers opgebouwd. Onze klanten vertellen graag op welke manier Congressus het beheren van de administratie en besturen van de vereniging veel eenvoudiger maakt.

La Confrérie - https://www.laconfrerie.eu

La Confrérie is in 1957 opricht en is één van de studieverenigingen van de Hotelschool in Den Haag. In 2016 kozen zij voor Congressus om hun ledenadministratie, website en financiën te combineren in één systeem. La Confrérie heeft voor een Engelstalige website gekozen zodat ook de internationale studenten via de website op de hoogte kunnen blijven.

“Wij zijn vooral blij met de overzichtelijkheid van de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de interface. In Congressus is ontzettend veel mogelijk en zodra we als vereniging ergens tegen aan lopen wordt er samen gekeken naar een oplossing. Kortom: wij raden Congressus aan!”

ConcepT - https://www.concept.utwente.nl

ConcepT is de studievereniging voor studenten die Civiele Techniek, Civil Engineering and Management (CEM) en Construction Management and Engineering (CME) in Enschede studeren. In 2015 is ConcepT overgestapt op Congressus om zo alle verschillende processen vanuit één omgeving te kunnen beheren. ConcepT maakt gebruik van één van de standaard lay-outs voor haar website die we in samenwerking met hen hebben ontwikkeld!

“Als bestuur heb je alles in één, de website, de ledenadministratie en het incassosysteem. Dit voorkomt een hoop administratieve lasten”

KNVM - https://www.knvm.org

Deze vereniging heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. De secties hebben een apart bestuur die naast elkaar activiteiten ontplooien. In het verleden werkte deze secties met eigen websites. Er is nu een nieuwe website neergezet met een moderne ‘look’. Deze website werkt als een koepel voor de vereniging en alle secties. Hierdoor is er een betere zichtbaarheid en integratie van de secties gerealiseerd. Sommige secties hebben nog een aparte website gekregen, echter zijn alle websites te beheren vanuit één omgeving. De verschillende besturen kunnen hun eigen webpagina’s aanpassen in dezelfde website. Daarnaast is de ledenadministratie nu online vanuit een actueel Congressus te benaderen. De verschillende secties en besturen kunnen hierdoor vanuit één administratie hun werk doen.

“Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is”

TBV Lugus - https://www.tbvlugus.nl

TBV Lugus is een actieve studievereniging met ruim 600 leden. Zij maken optimaal gebruik van alle mogelijkheden die Congressus ze biedt. Enkele voorbeelden van uitbreidingsmogelijkheden die effectief bij deze vereniging zijn toegepast zijn de streepcomputer, een interactief forum en een op Congressus gebaseerde App. De streepcomputer stelt de vereniging in staat hun leden consumpties aan te bieden die op een gemakkelijke wijze afgerekend kunnen worden. Leden maken gebruik van het in de verenigingskamer aanwezige touchscreen om hun afgenomen producten op te geven, via Congressus worden deze vervolgens volledig automatisch aan het einde van de maand geïncasseerd.

“Congressus biedt ons de ideale tools om een op onze vereniging toegespitste ledenadministratie bij te houden.”

Nog meer gebruikers van Congressus