Lidmaatschapshistorie in één oogopslag

Vanochtend hebben we een nieuwe release gepubliceerd van Congressus. Je krijgt hieronder van ons de meest in het oog springende aanpassingen weer netjes op een rijtje.

 

Lidmaatschap wijzigen

LidmaatschapshistorieLeden komen en gaan. In de ledenadministratie kun je via het tabblad ‘Lidmaatschap’ de loopbaan van een lid binnen de vereniging bijhouden.

Het is nu mogelijk om de status van een lid te wijzigen, waarbij de wijziging ingaat op een aangegeven datum. Op deze manier is het verwerken van opzeggingen en/of wijzigingen een peuleschil.

Uiteraard toont Congressus Manager een nette lidmaatschapshistorie, waarin alle wijzigingen in de status van het lid zichtbaar worden gemaakt.

 

Uitgebreide voorkeuren

Voorkeuren profielLeden hebben naast de mogelijkheid om hun profiel volledig te verbergen in de online almanak, nu ook de mogelijkheid om specifieke onderdelen van hun profiel niet te tonen. Dit geeft ieder lid de vrijheid om precies te bepalen welke informatie wel en niet wordt gedeeld met de overige leden.

 

Kleine aanpassingen

  • Maak je gebruik van de module ‘Online lid worden’? Via de instellingen kun je nu eenvoudig het veld ‘Lid ID’ verbergen. Wel zo handig wanneer de vereniging zelf een Lid ID toewijst.
  • Beheer je meerdere websites via Congressus Manager? Dan zie je vanaf nu een extra veld ‘Gepubliceerd op’ bij o.a. evenementen en blogs. Met dit veld kun je precies aangeven op welke (sub)sites het item wordt getoond.
  • Het tonen van een media map met veel bestanden hebben we aanzienlijk versneld. Yeah!
  • Na de update van de lay-out in de vorige release, hebben we op detail-niveau veel kleine verbeteringen doorgevoerd.

 

 


 

Heb je tips over hoe we het nog beter kunnen doen, laat het ons dan weten! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan beantwoorden we die graag. We zijn zowel via mail (support@congressus.nl) als telefonisch (050 211 00 16) bereikbaar.