Meer inkomsten met bedrijfsprofielen, vacatures en advertenties

Na drie weken van hard werken is afgelopen vrijdag de nieuwe release van Congressus live gegaan. We hebben enkele nieuwe onderdelen toegevoegd. Daarnaast hebben we weer veel kleine en grote punten verbeterd.

In deze update vertellen we je over de belangrijkste aanpassingen.

Bedrijfsprofielen, vacatures en advertenties

Module organisatiesVeel van onze klanten onderhouden goede banden met het diverse organisaties. Door het tonen van bedrijfsprofielen, vacatures en advertenties op de website van de vereniging kunnen leden op een laagdrempelige manier worden bereikt door potentiële (toekomstige) werkgevers.

De nieuwe module Carriére integreert deze drie veel voorkomende uitingen op de website van de vereniging. Een grote stap om de acquisitie van de vereniging te professionaliseren. Carriére is een uitbreiding die voor elk pakket beschikbaar is en kost slechts € 10,- per maand. Een investering die zich vaak met één nieuwe sponsor terugverdient!

Gratis een maand op proef

Wil je met eigen ogen zien welke voordelen de module Carriére biedt? De eerste maand krijg je van ons cadeau!

 


 

Webshop

Je eigen producten en merchandise eenvoudig verkopen aan je leden? Via de webshop is dat nu mogelijk.

Afrekenen kan zowel via automatische incasso als via iDeal. Alle verkopen worden overzichtelijk weergegeven in Congressus Manager en uiteraard ook in het profiel van het lid.

Gratis een maand op proef

De webshop is onderdeel van pakket Pro. Gebruik je pakket Pro nog niet? Dan krijg je deze gratis een maand op proef. Geef ons een belletje of mailtje en we maken het voor je in orde.

 


 

Verbeterde weergave op je mobiel

Verbeterde mobiele weergaveEnkele websites die gebruik maken van de standaard lay-out werden niet altijd netjes weergegeven op je mobiele telefoon. Dit kwam vooral voor wanneer het hoofdmenu veel webpagina’s bevat. Met deze release hebben we dit probleem verholpen.

Ook het gat dat op sommige websites ontstond tussen het logo van de vereniging en het menu is weggehaald.

 


 

Betalen met iDeal – slechts €0,59 per transactie!

Betalen met iDealBetalen voor de webshop en evenementen kan via iDeal. Met iDeal betaald het lid vooraf in plaats van achteraf. Voor sommige producten en evenementen een must. De transactiekosten voor iDeal bedragen slechts €0,59 (ex. BTW).

 


 

Heb je tips over hoe we het nog beter kunnen doen, laat het ons dan weten! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan beantwoorden we die graag. We zijn zowel via mail (support@congressus.nl) als telefonisch (050 211 00 16) bereikbaar.