Enthousiast, gedreven en met oog voor kwaliteit. Dit zijn de mensen die het jouw vereniging makkelijker willen maken. Wij zijn Congressus.

Jochem

Jochem is de Beginbaas van Congressus; tijdens een bestuursjaar besloot hij er van alles makkelijker en beter kon! Deze “hobby” is uitgegroeid tot Congressus waarmee we al zoveel verenigingen van dienst kunnen zijn.

Jochem is verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen en houdt zich daarnaast bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf.

Jelle

Serverbeheer, beveiliging, back-ups en al het andere wat lastig en technisch is. Jelle zorgt er dagelijks voor dat al onze diensten veilig en betrouwbaar blijven. Daarnaast helpt Jelle mee bij de doorontwikkeling van onze diensten.

Katja

Katja brengt als eerste stagiaire een verse lading enthousiasme en nieuwsgierigheid bij Congressus. Als communicatiestudente gaat ze er alles aan doen om nog meer verenigingen op de hoogte te stellen van wie we zijn en wat we doen. Ook zal ze in support altijd je vragen over Congressus met een glimlach beantwoorden!

Jelmer

Jelmer houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van bestaande diensten en het bouwen van nieuwe functionaliteit in Congressus. Grote kans dat je regelmatig gebruik maakt van functionaliteit die door Jelmer gebouwd is.

Bart

Niet intern betrokken bij Congressus, maar toch een vermelding waard: onze tekstschrijver die ervoor zorgt dat je ons product al snapt voordat je het gebruikt.

Nick

Nick is onze maatwerk specialist en bouwt applicaties gebaseerd op de API van Congressus. Zo gebruiken veel klanten de door Nick ontwikkelde streepcomputer, waarmee leden en/of barmedewerkers de verkoop van consumpties direct verwerken in Congressus.

Nilserik

Dit is de ondersteunende kracht van Congressus. Nilserik staat altijd voor ons klaar. Bij belangrijke vraagstukken binnen het team schuift Nilserik dan ook graag aan. Doordat Nilserik zich zonder problemen vormt naar de wensen van ieder teamlid, heeft hij zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Wil je ook zo’n topper voor in je eigen team? Kijk dan hier voor meer informatie .