Congressus brengt het allemaal samen.

Een professionele verenigingswebsite. De leden. De administratie. En de betalingen.

laptop

De website als uitgangspunt van je ledenbestand

Je website krijgt een professionele uitstraling, maar ook onder de motorkap is ie krachtig. Congressus beheert je online ledenbestand. We controleren leden op een actueel mailadres, telefoonnummer en geldige IBAN. Ontbrekende gegevens worden aan leden gevraagd en automatisch verwerkt.

Maak groepen met leden en stuur gerichte uitnodigingen voor evenementen. Communiceer direct via e-mail, sociale media en zelfs good old sms. En contacten importeren vanuit Excel? Geen probleem.

“Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is”

“Wij zijn erg blij met de nieuwe website en de hulp die we hebben gekregen hierbij”

“Dank voor de prettige samenwerking en overstap naar jullie diensten! Iedereen is meer dan tevreden met de eenvoud en het mooie uiterlijk van de website, dank daarvoor!”

We helpen ook met de financiën

Beheer de contributie en anticipeer op openstaande betalingen. Verkoop tickets voor evenementen, direct via de website. Aan leden en aan externen.

Met Congressus regel je betalingen eenvoudig met iDeal of automatische incasso. Geen know-how van automatische incasso? Geen probleem: Congressus beheert alle SEPA-machtigingen en geeft uitleg.

“Congressus combineert wat we eerder met allemaal losse elementen deden.”

“Geweldige en snelle service! Als ‘klant’ voel je jezelf echt koning, tot in hoeverre klant het juiste woord is! Door de easy way of communicatie en natuurlijk de leuke briefkaart bij het afsluiten van het contract lijkt het meer op het begin van een mooie vriendschap!”

Net dat stapje verder

Congressus helpt je niet alleen je ledenbestand en financiën te stroomlijnen, we gaan ook net dat stapje verder.

Beheer sponsoren op de website, waar en hoelang je ze wil. Bedrijfspagina’s met vacatures? Een webshop met merchandising? Allemaal mogelijk. Congressus maakt extra inkomsten genereren makkelijk.

“Super dat de website live is! Het is een fijne samenwerking met jullie!”

“Wij zijn vooral blij met de overzichtelijkheid van de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de interface. In Congressus is ontzettend veel mogelijk en zodra we als vereniging ergens tegen aan lopen wordt er samen gekeken naar een oplossing. Kortom: wij raden Congressus aan!”

Bespaar meteen tijd

Vraag direct (vrijblijvend) een demo aan en ervaar zelf hoeveel tijd je met Congressus kunt besparen!

  • Ben je getipt door een andere vereniging? Vul hier haar unieke code in en voorzie jouw vriend-vereniging van korting!