Subsites en SEPA automatische incasso

De eerste nieuwe release van Congressus van 2015 is vanochtend live gegaan. In deze update vertellen we wat de belangrijkste aanpassingen zijn. Zoals je van ons gewend bent.

Subsites

Met deze nieuwe release is het mogelijk om vanuit Congressus meerdere websites en subsites te beheren. Handig wanneer een groot evenement een eigen website nodig heeft. Zowel de inhoud als de lay-out van de subsite is helemaal naar wens in te vullen.

Aan de slag met subsites? Neem dan contact op met support@congressus.nl. We helpen je graag.

Automatische incasso

We hebben in deze release veel tijd besteed aan het verbeteren van de automatische incasso. Er zijn twee punten die we er graag even uitlichten.

Batch type selecteren

SEPA automatische incasso batch typeVeel verenigingen kunnen maar een beperkt aantal batches per maand incasseren. Vanaf nu is het mogelijk om bij het aanmaken van een nieuw incasso-bestand aan te geven welke batch types gebruikt mogen worden.

 

 

SEPA R-transacties

SEPA R-transactiesWat als een incasso bij een lid niet lukt? Met de introductie van SEPA kan een stornering meerdere oorzaken hebben. In deze release zijn diverse oorzaken (zogenaamde R-transacties) toegevoegd. Op deze manier kan Congressus de status van een incasso nog beter bijhouden en zijn enkele problemen met FRST- en RCUR-batches verholpen.

 


 

Module Carriére een maand uitproberen?

De nieuwe module Carriére integreert bedrijfsprofielen, vacatures en sponsoren op de website van de vereniging. Een grote stap om de acquisitie van de vereniging te professionaliseren. Carriére is een uitbreiding die voor elk pakket beschikbaar is en kost slechts € 10,- per maand. Een investering die zich vaak met één nieuwe sponsor terugverdient!

Gratis een maand op proef

Wil je met eigen ogen zien welke voordelen de module Carriére biedt? Stuur ons even een mailtje. De eerste maand krijg je van ons cadeau!

 


 

Heb je tips over hoe we het nog beter kunnen doen, laat het ons dan weten! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze update, dan beantwoorden we die graag. We zijn zowel via mail (support@congressus.nl) als telefonisch (050 211 00 16) bereikbaar.