Verbeterde forums en aangepaste lay-out

Wanneer je deze week al hebt ingelogd op Congressus Manager is het je vast niet ontgaan; er is weer een nieuwe release live. Ditmaal met o.a. enkele aanpassingen aan de lay-out.

Alle noemenswaardige aanpassingen staan hieronder weer op een rijtje.

Verbeterde forums

ForumsKlanten met het pakket Pro hebben beschikking over een forum. De functionaliteit van dit forum is met deze release flink aangepakt. Zo worden onderwerpen opgedeeld in pagina’s en laten we duidelijk zien welke onderwerpen ongelezen berichten bevatten. Forums zijn hiermee een goede manier om leden nog meer te betrekken bij de vereniging.

 

Aangepaste lay-out

Aangepaste lay-outDe meest in het oog springende verandering is de aangepaste lay-out van Congressus Manager. Met deze aanpassingen hebben we geprobeerd de lay-out simpeler en overzichtelijker te maken.

Kom je iets tegen dat nog niet helemaal doet wat je er van verwacht, laat dat ons dan weten.

 


 

Module Carriére een maand uitproberen?

De nieuwe module Carriére integreert bedrijfsprofielen, vacatures en sponsoren op de website van de vereniging. Een grote stap om de acquisitie van de vereniging te professionaliseren. Carriére is een uitbreiding die voor elk pakket beschikbaar is en kost slechts € 10,- per maand. Een investering die zich vaak met één nieuwe sponsor terugverdient!

Gratis een maand op proef

Wil je met eigen ogen zien welke voordelen de module Carriére biedt? Stuur ons even een mailtje. De eerste maand krijg je van ons cadeau!

 


 

Heb je tips over hoe we het nog beter kunnen doen, laat het ons dan weten! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan beantwoorden we die graag. We zijn zowel via mail (support@congressus.nl) als telefonisch (050 211 00 16) bereikbaar.